• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Gostovanje

Spletno gostovanje

Ponujamo pestro paleto paketov za spletno gostovanje tako, da vsakdo lahko najde svoj prostor na internetu po optimalni ceni. Danes je na trgu ogromno konkurenčnih podjetij, ki ponujajo spletna gostovanja vendar pa vaša previdnost pri izboru ponudnika za gostovanje vaše spletne strani ne bo odveč. Veliko podjetij in posameznikov svojega dela ne opravlja vestno in profesionalno, kar vam bo na ne tako dolgi rok prineslo več minusa kot plusa, ki ste ga mogoče privarčevali s kakšnim eurom. Na tem mestu ne trdimo, da smo najboljši ali kaj podobnega saj se zelo dobro zavedamo, da imamo kar nekaj dobrih in kvalitetnih konkurentov, ki bi jih lahko pohvalili, hočemo vam le svetovati previdnost pri izboru. Seveda pa ne bi imelo smisla, da hvalimo druge sebe pa ne. Predlagamo, da nas izberete za ponudnika gostovanja saj smo prepričani, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni poleg tega pa imate 30 dnevno garancijo vračila denarja za gostovanje brez možnosti našega ugovarjanja. Garancija nakupa na zadovoljstvo pa nam gre dobro od rok že 20 let.

Registracija domen Na naši podstrani za domene v preverjanja in možnost naročanja nenehno dodajamo nove končnice domen. Tudi, če katera od končnic še ni navedena jo verjetno lahko registriramo za vas. Vabimo vas, da nas kontaktirate, če željene končnice domene ne najdete na naši podstrani domene. Stranka se mora zavedati, da je izbor registrarja domene ZELO POMEMBNA odločitev saj je konec koncev domena najpomembnejša. Lahko imate vrhunsko opremo na kateri teče spletna stran in vrhunsko izdelano spletno stran ali trgovino vendar pa, če izgubite ime domene imate praktično nič saj do vsega skupaj nihče ne bo mogel dostopati. Svetujemo previdnost pri izboru registrarja za WebiCom pa lahko garantiramo, da je pravi izbor.   VPS strežniki – Virtualni strežniki Naša flota vitualnih strežnikov lahko pokrije in nadomesti prav efitične strežnike. Sistem nenehno razvijamo in že sedaj je na zelo visoki stopnji varnosti in zmogljivosti. Naši VPS strežniki tečejo na vrhunskih strežnikih IBM in diskovnih poljih Fujitsu. Tako strežniki kot diskovno polje je vedno grajeno na RAID polju tako, da minimiziramo možne težave ob odpovedi enega ali več diskov. Strežniki so na diskovno polje priključeni preko optičnih povezav, ki so podvojene. Vmesna optična stikala skrbijo za hitrejši pretok podatkov in ker so podvojena smo s tem ponovno minimizirali eno od možnih težav, če katero od optičnih povezav prekoine ali se pokvari katera od optičnih enot.   Fizični strežniki Za naprednejše uporabnike lahko ponudimo tudi najem fizičnih strežnikov, ki jih namestimo v naš IT prostor. Po želji lahko mi namestime OS na najet strežnik in izpeljemo vse potrebne instalacije na željo naročnika ali pa strežnik oddamo stranki in sama vse uredi. Ponudimo lahko tudi prodajo strojne opreme, prodajo programsko opreme in uredimo licenciranja za širok spekter različne programske opreme.

Izdelava spletnih strani Izdelujemo tudi spletne strani tako enostavnejše kot naprednejše. V primeru, da potrebujete spletno trgovino ste prav tako prišli na pravi naslov. Kontaktirajte nas in nam predstavite svoje želje in z veseljem bomo prisluhnili in vam svetovali in izdelali ponudbo.

Program za izdelavo spletne strani SuperSiteMan Pri nas imamo enostaven program za izdelavo zelo dobrih, profesionalnih in kakovostnih spletnih strani. Uporaba tega programa je zelo enostavna in ne potrebujete nobenega tehničnega znanja saj deluje po principu “potegni in spusti” tako, da bo lahko vsak popolnoma sam izdelal spletno stran. Cena tega programa pa je le 25 EUR z že vključenim DDV na leto. Pred nakupom lahko program v celoti preizkiste in se prepričate ali vam ustreza ali ne. Je pa popolnoma primerljiv z wix ali weebly.

SSL Certifikati Za lasten SSL certifikat imate dve opciji. Prva opcija je, da vam namestimo brezplačen SSL certifikat, ki vas torej ne stane nič. Slabost tega certifikata (self signed certifikat) je v tem, da ga internetni brskalniki kot so Microsoft IE, Mozilla, Opera, Chrome… ne prepoznajo in vsakega obiskovalca le opozorijo, da je certifikat neznan in da pač ni zaupanja vreden. Tehnično gledano pa je enakovreden kupljenemu, oba načina zagotavljata 256 bitno enkripcijo. Druga opcija je, da kupite certifikat, ki pa ga bo večina brskalnikov prepoznala in obiskovalcev ne bo opozarjala, da certifikat ni vreden zaupanja nasprotno, bo med zaupanja vrednimi. V obeh primerih pa potrebujete za svojo spletno stran svoj lasten IP (IP številko) saj mora imeti vsak SSL certifikat unikaten naslov na internetu. Pri gostovanjih imamo lahko virtualno na enem IP-ju več domen vendar pa, če preidemo na certifikat kot rečeno potrebujete lasten IP naslov. Večini uporabnikov zadostuje Standard SSL, ki pokrije eno domensko ime. Pri nas ponujamo tri vrste plačljivih certifikatov in sicer Standard SSL, Deluxe SSL in Premium SSL. Spodaj navajamo cene za certifikate v primeru dodatnih vprašanj in pojasnil pa vas vabimo, da nas kontaktirate.