• .si  10,99 €
  • .eu  9,99 €
  • .agency  28,00 €
  • .app  24,40 €

Akcije

PREVERITE AKCIJSKE CENE, KI SO TRENUTNO V VELJAVI

AKCIJA -90% ZA PRVO LETO: cPanel ali Directadmin MINI, cPanel ali Directadmin S in cPanel ali Directadmin M lahko do preklica kupite za 90% nižjo ceno.

AKCIJA -66% ZA PRVO LETO: cPanel ali Directadmin L paket lahko do preklica kupite za 66% nižjo ceno.

AKCIJA -30% ZA PRVO LETO: cPanel ali Directadmin XL, cPanel ali Directadmin XXL lahko do preklica kupite za 30% nižjo ceno

ZNIŽANA CENA ZA DOMENO: Verjetno najcenejše domene daleč naokoli zato vas vabimo, da preverite cenik za registracijo domen Ste našli nižjo ceno za registracijo.si domene od naše? Posredujte uradno ponudbo ali račun konkurenšnega podjetja in upoštavali bomo to ceno, ki mora biti tudi javno objavljena na spletni strani konkurenčnega podjetja.

BREZPLAČNA DOMENA: Popolnoma brezplačna domena za prvo leto ob naročilu novega spletnega gostovanja za eno leto ponujamo pri letnem zakupu gostovanja paket cPanel ali Directadmin XL in XXL . Akcija ne velja za vse končnice domen. Trenutno akcija velja za domene s končnico .si, .eu in .email.

Akcija SuperSiteMan, program za izdelavo spletne strani vas letno stane le 25 EUR. Akcja bo potekala do preklica predvidoma pa bo to trajalo eno leto. Po zaključeni akciji se lahko cena dvigne na največ 50 EUR letno. Primerljivi konkurenčni programi letno stanejo od 100 EUR dalje.