• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Akcije

PREVERITE AKCIJSKE CENE, KI SO TRENUTNO V VELJAVI

Spletno gostovanje pri nas za nove naročnike oz. nova naročila vedno ponujamo po akcijskih cenah, ki navadno pomenijo najcenejše spletno gostovanje daleč naokoli. Spodaj najdete informacije kaj je trenutno v akciji vendar priporočamo, da dejansko preverite končne cene saj samo znižanje v procentih ne zagotavlja najnižjo ceno. Nekdo vam lahko da recimo tudi 80% popusta pa boste še vedno plačali več kot pri nas recimo s popustom, ki znaša le 30% saj so naše redne cene trajno nizke. Vsekakor boste pri nas vedno našli poceni spletno gostovanje.

AKCIJA -66% ZA PRVO LETO: cPanel in Directadmin MINI, S, M in L lahko do preklica kupite za 66% nižjo ceno.

AKCIJA -30% ZA PRVO LETO: cPanel in Directadmin XL in XXL lahko do preklica kupite za 30% nižjo ceno

ZNIŽANA CENA ZA DOMENO: Verjetno najcenejše domene daleč naokoli zato vas vabimo, da preverite cenik za registracijo domen Ste našli nižjo ceno za registracijo.si domene od naše? Posredujte uradno ponudbo ali račun konkurenšnega podjetja in upoštavali bomo to ceno, ki mora biti tudi javno objavljena na spletni strani konkurenčnega podjetja.

BREZPLAČNA DOMENA: Popolnoma brezplačna domena za prvo leto ob naročilu novega spletnega gostovanja za eno leto ponujamo pri letnem zakupu gostovanja paket cPanel in Directadmin L, XL in XXL . Akcija ne velja za vse končnice domen. Pri postopku naročanja je napisano za katere končnice domen velja akcija.

Akcija SuperSiteMan, program za izdelavo spletne strani vas letno stane le 25 EUR. Akcja bo potekala do preklica predvidoma pa bo to trajalo eno leto. Po zaključeni akciji se lahko cena dvigne na največ 50 EUR letno. Primerljivi konkurenčni programi letno stanejo od 100 EUR dalje.

OPOMBA: Akcijske cene veljajo za vsa nova naročila. Pridržujemo si pravico zavrnitve sodelovanja v primeru, če zaznamo večkratno naročanje novih storitev nikoli pa se ne podaljšajo prejšnje naročene storitve. V praksi smo naleteli tudi na primere, ko je bila naročena nova storitev in potem, ko je bil čas za podaljšanje se storitve ni podaljšalo. Po tem, ko je minilo še dodatno eno leto pa se je storitev ponovno naročila v akcijski ceni vendar pa moramo poudariti, če zaznamo tak primer ga zvrnemo in ponudimo možnost plačila storitve po ceniku za podaljšanje ali pa vrnemo denar z odbitkom transakcijskih provizij paypal, TRR ali kreditne kartice!