• .si  8,80 €
  • .at  24,00 €
  • .bar  79,90 €
  • .be  23,00 €

Akcije

CENOVNO UGODNE AKCIJE, KI TRENUTNO POTEKAJO 

Za nekatere pakete spletnega gostovanja trenutno poteka akcija od 25% do 50% OFF za prvo leto, ki bo trajala nedoločen čas s pravico, da jo ukinemo kadarkoli. Višina popusta je odvisna od izbranega paketa in pod pogojem, da paket najamete minimalno za 1 leto. Akcija ponuja vsem novim naročnikom paketa za gostovanje od 25% do 50% popust na nekatere obstoječe popuste za prvo leto. DA, res je pri nas se popusti seštevajo. To pomeni, da v primeru, da izberete nek paket za gostovanje in domeno kjer je že v osnovi popust na domeno ste upravičeni še do 50% popusta za gostovanje. Spodaj je seznam kod, ki jo na koncu naročila vpišite primerno vašemu naročilu, da se vam bo upošteval 25% ali 50% popust.

 
                     
– za paket WebiCom S – 25% popust
koda:25OFFS                              
– za paket WebiCom M – 25% popust
koda:25OFFM                              
– za paket WebiCom XXL – 50% popust
koda:50OFFXXL                               
– Do preklica cena za nove registracije domene .eu 6,99 EUR
koda:EUDOMENA                         
   
 
                

Primer izračuna: Naročite spletno gostvanje paket WebiCom M in domeno, oboje za 1 leto. Polna cena bi bil 50,4 EUR za WebiCom M eno leto in 13 EUR za domeno eno leto, skupaj torej 63,4 EUR.  Sedaj pa ob koncu naročila vpišete še kodo 25OFFM in sistem vam bo dodal še 25% popusta na paket gostovanja tako, da bo vaš račun na koncu znašal le 50,8 EUR za eno leto tako za gostovanje kot za domeno.

 

 

 

 

 

Izdelava spletnih straniAkcija SuperSiteman, program za izdelavo spletne strani vas letno stane le 25 EUR. Akcja bo potekala do preklica predvidoma pa bo to trajalo eno leto. Po zaključeni akciji se lahko cena dvigne na največ 50 EUR letno. Primerljivi konkurenčni programi letno stanejo od 100 EUR dalje.