• .si  10,99 €
  • .eu  9,99 €
  • .agency  28,00 €
  • .app  24,40 €

Akcije

VERJETNO NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE

Za nekatere pakete oz. kar večino paketov spletnega gostovanja trenutno poteka akcija s popsutom do 66% in to še ni vse saj lahko ob narčilu spletnega gostovanja pridobite tudi brezplačno registracijo domene za prvo leto. Vse akcijske cene in opcije so razvidne že med potekom naročila. Naj pa povemo, da že samo popust 66% se sliši veliko kar tudi je ampak naj vas to ne zavede, če kje drugej vidite mogoče tudi več popusta. Važna je dejansko cena in naša je ekstremno nizka.  Na URL povezavi najcenejše spletno gostovanje najdete našo ponudbo, ki je enostavno ne morete spregledati.

Izdelava spletnih straniAkcija SuperSiteMan, program za izdelavo spletne strani vas letno stane le 25 EUR. Akcja bo potekala do preklica predvidoma pa bo to trajalo eno leto. Po zaključeni akciji se lahko cena dvigne na največ 50 EUR letno. Primerljivi konkurenčni programi letno stanejo od 100 EUR dalje.

Veliko znižanje cen za registracijo domen .si  Verjetno najcenejše domene daleč naokoli zato vas vabimo, da preverite cenik za registracijo domen Ste našli nižjo ceno za registracijo.si domene od naše? Posredujte uradno ponudbo ali račun konkurenšnega podjetja in upoštavali bomo to ceno, ki mora biti tudi javno objavljena na spletni strani konkurenčnega podjetja.

Popolnoma brezplačna domena za prvo leto ob naročilu novega spletnega gostovanja za eno leto od paketa Gostovanje M ali višje. za vsa nova naročila spletnega gostovanja . Akcija ne velja za vse končnice domen. Trenutno akcija velja za domene s končnico .si, .eu in .email.

Ekstremno poceni VPS gostovanje oz . najem virtualnega strežnka. VPS strežnike imamo v akciji in so cene res nizke in ugodne. Preverite našo ponudbo in se prepričajte sami. Da  pa ne bo pomote, tudi ko izkoristite akcijo so cene še naprej zelo ugodne, če ne kar najcenejše.