• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Backup – varnostni arhiv

Varnostno kopiranje | WebiComSafe™

Celovita rešitev za varnostno kopiranje IT okolja znotraj vašega omrežja.
Rešitev primerna tako za posameznike kot tudi za manjša podjetja.
V ponudbi imenovani WebiComSafe bost našli najboljša odprtokodna orodja.

Podrobnosti najema

  • WebComSafe® za vse datotečne sisteme
  • podprta operacijska sistema: Windows in Linux
  • arhivirate lahko neomejeno število delovnih postaj in strežnikov
  • Kapaciteta v GB ali TB za shranjevanje po vaših željah
  • Dostop preko spleta ali programov na vašem računalniku
  • Nudimo tudi pomoč pri restoriranju podatkov (dodatno plačljivo)

Kako deluje rešitev WebiComSafe™?

V prvi vrsti vam nudimo ogromno prostora za malo denarja. Za vas smo zbrali najboljša odprtokodna orodja, ki vam pomagajo pri arhiviranju vsebine na naše NAS strežnike. Na delovne postaje in strežnike se namesti majhna programska oprema sistema NextCloud, ki omogoča varnostno kopiranje celotne delovne postaje in strežnika oz. le mape in datoteke, ki jih sami določite. Določite lahko avtomatsko sinhronizacijo podatkov na vašem računalniku z prostorom v oblaku. Varnostno kopiranje se lahko izvaja tudi po urniku, določite lahko tudi število varnostnih kopij, ki naj se ohranja imate jih lahko neomejeno oz. dokler imate dovolj prostora. Za tovrstno arhiviarnje se namesti program Cobian, ki omogoča veliko funkcij. Za tiste,ki  hočete 100% varnost pred izsiljevalskimi virusi pa je najbolj varen način sicer ročno kopiranje izbranih datotek v vaš oblak in se po kopiranju takoj odjavite. Na ta način boste 100% varni v primeru, da hackerjem uspe zakriptirati vse datoteke na vašem računalniku.

Imate večje zahteve?

Pokličite nas in se dogovorimo za sestanek in predelamo črne scenarije in naredimo plan, ki bo ustrezal za hitro okrevanje v primeru nezaželjene katastrofe. 

Pogoji najema 

Najmanjša enota je 100 GB, ki vas mesečno stan le  1,5 € oz. potrebno je letno predplačilo v skupni vrednosti 18 EUR. 
Najemniku garantiramo, da so naprave za varnostno kopiranje nameščena na naši lokaciji v Ljubljani oz. Sloveniji.

Pogodba za najem našega prostora za vaše varnostne arhive ni potrebna. Dovolj je naročilo preko naše spletne strani in plačilo za določeno predhodno obdobje.
Z rešitvijo upravlja naročnik sam, možna pa je tudi sklenitev vzdrževalne pogodbe oz. plačljiva začetna pomoč pri uporabi in namestitvi programov za arhiviranje.

Testni račun
V kolikor vas je naša ponudba pritegnila vam lahko omogočimo 7 dnevno brezplačno testiranje. Za testiranje nas kontaktirajte na info@webicom.net

NAROČILO

 

VPS Varnostno kopiranje | Kloniranje

Naročnikom VPS strežnikov ponujamo kloniranje celotnega strežnika. Vaš VPS strežnik 1x do največ 3x tedensko prekopiramo na ločeno strojno opremo. V primeru, da se zgodi karkoli z vašim VPS strežnikom, da postane neodziven oz. nedelujoč zaradi napake na samem strežniku ali mogoče celo zaradi okvare naše opreme lahko takoj vklopimo klon vašega VPS strežnika. Cena storitve je odvisna od velikosti diska vašega VPS strežnika kot tudi intervalov kopiranja. V primeru, da vas storitev zanima vas vabimo, da nas kontaktirate. Cena za kloniranje VPS strežnika je 2 EUR/mesečno za 10 GB prostora.