• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Supersiteman

PROGRAM ZA SAMOSTOJNO IZDELAVO SPLETNE STRANI

Ste eden tistih, ki so iskali Wix ali Webbly za izdelavo spletne strani? Ne iščite več prišli ste na pravo mesto in mi vam ponujamo še boljše in predvsem cenejše storitve. Trenutno je naše najnovejše orodje za izdelavo spletne strani popularno pri vseh tistih uporabnikih, ki si želijo sami izdelati kvalitetno in profesionalno spletno stran vendar nimajo dovolj znanja za izvedbo še manj pa denarja, ki bi ga morali imeti za izdelavo pri agencijah za izdelavo spletnih strani.

Naše orodje supersiteman vam to omogoča in od uporabnika ne zahteva nobenega znanja programskih jezikov ali poznavanja html/php kode in deluje po principu “Povleci in spusti ter objavi”. Če se malo pohecamo lahko rečemo, da vam z našim supersiteman orodjem spletno stran lahko naredi tudi vaš poštar oz. dedek, ki ima več časa.

Šalo na stran, supersiteman je močno in profesionalno orodje s katerim boste lahko naredili profesionalno spletno stran. Edina omejitev je vaša domišljija. Pozabite na izraze kot so html, php, mysql …. ti izrazi z našim orodjem niso potrebni saj od vas ne zahteva nobenega znanja programskih jezikov in urejanja podatkovnih baz. Vi boste le enostavno spreminjali vse, kar želite in to na zelo enostaven način. supersiteman pa v ozadju poskrbel, da bo vaša spletna stran takšna kot mora biti. 

SuperSiteman je orodje za izdelovanje spletne strani ali celo trgovine. Uporablja ga lahko vsak od vnuka do babice ter od zidarja do doktorja saj  od vas ne zahteva znanja programskih jezkov in drugih veščin, ki jih uporabljajo mojstri spletnih strani. Popolnoma sami in brez astronomskih stroškov si lahko izdelate zelo lepo in uporabno spletno stran. Prav tako si lahko izdelate tudi spletno trgovino. SuperSiteman je v zadnjem času zelo popularno orodje za izdelavo spletnih strani in trgovin in verjamemo, da bo v veliko veselje in pomoč tudi vam. SuperSiteman vas letno stane le 25 EUR in take priložnosti se ne sme zamuditi. Primerljivi Wix je precej dražji poleg tega pa morate vašo domeno preusmeriti k njim. Z našim SuperSiteman pa imate vse na enem mestu.

Trenutno je program za izdelavo strani narejen že v 32 jezikih vendar ga sproti prevajamo v vedno več jezikov in zdaj je na voljo tudi v Slovenščini. Te opcije naša konkurenca zaenkrat ne ponuja.

Našega Supersiteman-a lahko pred nakupom seveda tudi preizkusite, da ne boste kupovali mačka v žaklju. DEMO našega SuperSiteman-a najdete TUKAJ.

Stran si lahko oblikujete po vaših željah. Na voljo imate že več koz 170 narejenih predlog (številka predlog konstantno raste) iz katerih lahko potem na čisto enostaven način izhajate in si stran preoblikujete točno tako kot želite. Vse kar morate znati je, da povlečete kakšen element levo ali desno, znati tipkati in naložiti kakšno sliko, če vam trenutne v izdelani predlogi niso všeč. Z našim orodjem SuperSiteman ste že praktično pravi spletni oblikovalec oz. izdelovalec spletnih strani. Na vse ostale zapletene stvari kot so programiranje, php, mysql, html, java… lahko sedaj pozabite. Kar pa je še posebaj fino pa je to, da imate od sedaj lahko vse na enem mestu ne rabite iskati posebej spletno gostovanje pa potem nekoga, da vam registrira domeno pa še nekoga, da vam izdela spletno stran in potem na koncu vse to potem poveže v celoto. Pri nas imate lahko vse, registriramo vam domeno, dodelimo prostor na strežniku za vašo spletno stran in el. pošto za kar pridobite najpopularnejšo kontrolno ploščo Cpanel in znotraj vaše kontrolne plošče boste lahko uporabili še SuperSiteman. Vse skupaj je res zelo enostavno in tudi stran, ki jo naredite z SuperSiteman potem le z enim klikom objavite na vaši domeni. S kontrolno ploščo CPanel pa boste lahko enostavno kreirali in urejali el. naslove vezane na vašo domeno in še vrsto drugih funkcij imate na voljo tako, da ste res v celoti neodvisni od kogarkoli in ne bo vam več potrebno klicati računalničarja ali pa programerja, ki jih ponavadi niste uspeli priklicati ravno, ko je bilo najbolj nujno.

Program in gostovanje lahko takoj naročite TUKAJ