• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Zaslužek – Partnerstvo

Naš zaslužek delimo z vami

Pri podjetju WebiCom vsem zainteresiranim nudimo možnost dobrega zaslužka. Veliko strank ponudniki našega kova pridobimo zaradi širjenja dobrega glasu o naših storitvah s strani naših strank. Zakaj ne bi bili za to tudi finančno nagrajeni?  Webicom vas bo z veseljem nagradil za vsako dobro besedo, ki bi nam pripeljala novo stranko.  Sodelujemo pa lahko z vsakomer, ki ima spletno stran in lahko pri nas vklopi partnerski program s katerim dobi unikaten URL in ta URL (link oz. povezava) objavlja na svoji spletni strani. Vsak obiskovalec, ki bi preko te povezave pri nas naročil gostovanje se provizija šteje v vaš partnerski program nad katerim imate celoten pregled. Pa, da smo še bolj pošteni imamo narejen sistem tako, da beležimo sejo s piškotkom obiskovalca do 90 dni. Torej tudi če obiskovalec ne naroči ničesar danes in bo šele čez 1 mesec ali torej 90 dni od prvega obiska se bo to še vedno beležilo in prištelo vaši proviziji.

Kako lahko zaslužim tako, da vas priporočam naprej?
Odgovor:  Zelo enostavno za že obstoječe webicom stranke in tiste, ki to še nameravajo postati. Če ste že naša stranka potem imate že uporabniški račun Moj WebiCom tisti, ki boste pri nas nekaj naročili pa ga boste pridobili takoj ob zaključku naročila. Vse, kar morate storiti (če še niste) je, da vklopite partnerski program. Navodila kako vklopite partnetski program najdete na povezavi partnerski program. V primeru, da bi nas samo predlagali drugim brez, da bi uporabljali naše storitve potem nas kontaktirajte in vam bomo naredili uporabniški račun Moj WebiCom samo za namen partnerskega programa preko katerega boste potem lahko začeli s pridobivanjem novih strank in seveda spremljanjem in izplačilom vaše zaslužene provizije. Provizije na domene in licenčnine žel ne ponujamo za večino ostalih storitev pa z veseljem zaslužek delimo tudi z vami.

Kako točno to poteka oz. kako webicom ve od kod je stranka prišla in komu pripada provizija?
Odgovor:  Kot naš partner pridobite unikatno URL povezavo, ki jo lahko namestite na katerokoli spletno stran ali pa jo recimo pošljete potencialni stranki kar po emailu in naš sistem bo to prepoznal in takega obiskovalca smatral kot vašo stranko, če bo pri nas naročila spletno gostovanje, vps gostovanje, reseller gostovanje ali plačljiv SSL certifikat. Tudi, če obiskovalec ne bo takoj naredil naročilo bo naš sistem še 90 dni beležil piškotek tako, da tudi, če tak obiskovalec šele čez 90 dni naroči gostovanje se bo provizija pripisala na vaš partnerski program.

Koliko provizije mi pripada?
Odgovor:  Bolj kot boste (“pridni”) uspešni več provizije vam bo pripadalo. Na začetku prejmete 10% vrednosti plačane storitve vendar pa je treba vedeti, da vam to pripada za vedno oz. dokler ta stranka pri nas podaljšuje storitev. Recimo, če vaša stranka naroči paket cPanel M za 1 leto, ki stane 70 EUR je vašega 7 EUR ampak vsako leto dobite ta znesek dokler stranka plačuje ta paket pri nas. Imamo pa lestvico s katero boste prejemali še več provizije, če boste uspešni in pripeljali še več strank. To pomeni, da kasneje, ko pridete v višji razred prejemate višjo provizijo za vse stranke ne le za tiste, ki vas uvrstijo v višji razred. Lestvica provizij je sledeča:
– do 10 strank je vaša provizija 10%
– do 20 strank je vaša provizija 15%
– do 50 strank je vaša provizija 20%
– od 51 strank naprej pa je vaša provizija neverjetnih 25%

Kako lahko pridem do izplačila svoje provizije?
Odgovor:  Zelo enostavno. V vašem uporabniškem računu Moj Webicom boste z enim klikom podali zahtevo za izplačilo provizije, ki vas čaka. Denar od provizje pa vam potem nakažemo na dva načina in sicer.
– Znesek provizije gre na dobroimetje na vaš račun Moj Webicom in ga porabite kadarkoli in za karkoli od naših storitev.
– Izstavite nam račun v enakem znesku kot je provizija in denar vam v roku 3-eh delovnih dni nakažemo na vaš TRR ali Paypal račun
OPOMBA: Za izplačilo denarja na TRR ali Paypal je obvezno, da nam lahko izstavite račun sicer vam provizije ne bomo mogli izplačati

Nekaj predlogov kako je pametno sodelovati in kdo je najbolj primeren za sodelovanje z nami
– Vsaka naša stranka je že v osnovi primerna za sodelovanje saj nas boste verjetno priporočali naprej, če vas bo kdo vprašal kje dobi dobro spletno gostovanje
– Vsaka naša stranka, ki že ima svojo spletno stran brez skritih stroškov ali drugih trikov pri nas vklopi partnerski program v računu Moj Webicom in s tem dobi unikaten link (povezavo), ki jo lahko umesti na svojo spletno stran in če bo prišlo do kakšnega nakupa na naši spletni strani boste dobili pripadajočo provizijo
Imate dobro obiskan video portal, forum, trgovino… in imate prostor za eno majhno besedilo recimo spletno gostovanje ali pa registracija domene? Če je odgovor da potem ste primerni za pridobivanje provizije in verjetno boste tudi precej dobro zaslužili. Vse, kar morate storiti je, da v to besedilo namestite vaš unikaten link oz. povezavo. Vaša stran je lahko tudi kje drugje in ni pogoj, da ste naša stranka čeprav vas z veseljem sprejmemo 🙂
Ste izvrsten SEO mojster? V tem primeru je verjetno odveč podrobno opisovati kakšne so vaše možnosti. Dober SEO mojster lahko pri nas zasluži tako, da umesti svoj unikaten link na svojo stran ali druge strani kjer mu to dovolijo. Predvsem pa se lahko dober SEO mojster javi tudi osebno pri nas saj take mojstre pri nas radi spoznamo in v primeru, da nam lahko pomagate izboljšati našo pozicijo tudi primerno nagraditi.

________________________________________________________________________________________________________

Partnerstvo ali odkup vašega podjetja

Partnerstvo ponujamo manjšim podjetjem ali s.p-jem,  ki le s težka vodijo svoje podjetje oz. zaradi osebnih razlogov tega ne želijo imeti sami na “grbi”. Dogovorimo se lahko za različne oblike partnerstva od solastniškega deleža do ugodnih pogodb o zagotavljanju sodelovanja in konec koncev lahko po revizijskem pregledu tudi odkupimo vaše podjetje, če ga želite prodati. Partnerstvo ali odkup sprejemamo za podjetja iz naše ali podobne panoge, ki ima glavno dejavnost v IT-ju.