• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Izdelava spletnih strani, trgovin, aplikacij

Samostojna izdelava spletne strani

Je vaš proračun premajhen, da bi si lahko privoščili izdelavo spletne strani ali trgovine po naročilu? Potem bo program Super SIte Man odlična rešitev za vas.  Program je narejen tako, da vam ni potrebno nič inštalirati prav tako ne potrebujete nobenega znanja sltnih jezikov…. deluje po princilu povleci in spusti, kar pomeni, da povlečete tekst, sliko na lokacijo kjer želite,, da ta element stoji in to je vse. Da, pa ne razlagamo na dolgo in široko vas vabimo, da program pred nakupom v celoti preizkusite na povezavi samostojna izdelava spletne strani.

Izdelava spletnih trgovin

Cena spletne trgovine se začne pri 500 EUR vendar pa so spletne trgovine lahko tudi obsežnejša aplikacija tako, da je odvisno kaj potrebujete. Osnovna spletna trgovina vsebuje grafično podobo, administrativni vmesnik za urejanje, vodenje ariklov, možnost plačil po predrčunu. Vsaki spletni trgovini lahko dodamo možnost plačil s kredino kartico, paypal ali moneto. Za druge morebitne potrebe naročnika se pogovorimo in skoraj zagotovo lahko izpolnimo vse vaše želje. Ponujamo tudi možnost najema spletne trgovine v obliki mesečnega najema v celoti tako za spletno gostovanje kot trgovine.

Izdelava spletnih aplikacij

Naši programerji izdelajo aplikacije po idejni zasnovi naročnika. Aplikacije programiramo tako za microsoft platforme kot tudi linux odvisno kakšen spletni strežnik imate. V kolikor imate potrebe po avtomatizaciji poslovanja in pri tej avtomatizaciji mislimo na razne programe (aplikacije), ki pa jih ni na trgu smo zagotovo pravi naslov za vas. Danes ni več dovolj narediti program in ga tržiti. Danes se je potrebno prilagoditi naročniku saj ima večina naročnikov svoje želje oz. lastne poslovne procese. Pogosto se zgodi, da obstaja program, ki skoraj v celoti zajame rešitve, ki jih potrebujete za avtomatizacijo poslovnega procesa pa vendarle v nekem ključnem delu ne odgovarja vašim potrebam. Naši programerji so tu, da vas rešijo zagate.

Grafične predloge

Ste naredili spletno stran sami v kakšnem odprtokodnem sistemu? Ste naredili stran sami s kakšnim drugim orodjem za izdelavo spletnih strani? V obeh primerih vam lahko ponuddimo profesionalne predloge spletnih strani. Lahko jih namestite na vašo wordpress, joomlo… če pa strani delate sami pa lahko kupite že narejeno predlogo in jo preuredite. Nakup teh predlog lahko opravite neposredno preko naše strani pri največjem ponudniku grafičnih predlog.

Pomoč pri napakah na spletni strani/aplikaciji

Nudimo pomoč pri odpravi napak na vaši spletni strani oz. aplikaciji. Posodabljamo obstoječe spletne strani ali prenovimo obstoječo spletno stran. Zaradi narave dela je težko oceniti znesek našega dela zato preko tega obrazca oddajate le informativno naročilo. Po prejetem naročilu vas bomo kontaktirali, da nam natančno opišete težavo oz. vaše želje in bomo tako prišli do zneska koliko vas bo stala storitev. Naši programerji bodo pred izvedbo del preverili trenutno stanje in podali oceno koliko dela bo potrebnega za uresničitev vaših zahtev. V kolikor bo potrebno vas bomo prosili za dostopne podatke do vašega administrativnega dela spletne strani in druge morebitne dostopne podatke, če bo potrebno vendar se bomo to dogovarjali sproti.

DEMO našega SuperSiteman-a najdete samostojna izdelava spletne strani