• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Več o NextCloud

Pozabite na Dropbox, Google drive in podobno…sedaj imate lahko Osebni Oblak – WebiComSafe™ z NextCloud. Gre za dva sistema in sicer WebiComSafe™ je le prostor do katerega lahko dostopate s SFTP protokolom. NextCloud je aplikacija, ki si jo namestite na vaš PC, telefon ali tablico. Aplikacija potem samodejno skrbi in sinhronizira podatke med vašo napravo in vašim nextcloud oblakom.

Enote za WebiComSafe™ ali NextCloud imamo po 100 GB
Maksimalni zakup prostora: ∞

Za varno poslovanje in mirno spanje potrebujete zanesljiv varnostni sistem WebiComSafe™ z NextCloud – Vaš osebni oblak na katerega lahko shranjujete podatke. Aplikacijo NextCloud lahko namestite na neomejeno število naprav. Podpira Windows Vista/7/8/10/ server 2008,2012…, android, OS X, iOS, Linux

Prostor WebiComSafe™ je na voljo tudi v obliki SFTP dostopa. Prostor za NextCloud in WebiComSafe™ ni zdruljiv tako, da podatkov med seboj ne vidite. Če potrebujete zaščito naparav s sistemom NextClod prav tako želite dodatno delati varnostne arhive neaerih naprav preko sftp potem potrebujete dva paketa. Večini uporabnikov bo dovolj že NextCloud bolj naprednim, ki bi recimo želeli arhivirati podatke iz oddaljenih strežnikov pa bo zelo prav prišel tudi sftp dostop WebiComSafe™.