• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .AT

Domene .at že za

28.00/leto

POIŠČI SVOJO .at DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .at so namenjene predvsem na področju Avstrije oz. nemško govorečih regij.

Osnovne informacije o domeni: at domena je vrhnja domena države Avstrije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .at pa upravlja avstrijski register NIC AT.  Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .at lahko registrira kdorkoli in nima posebnih omejitev.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 30 dni od njenega izteka in sicer OBVEZNO v kolikor ni vsaj 4 dni pred njenim iztekom sporočil, da je ne želi podaljšati. Takoj, ko je domena potekla nastanejo dodatni stroški v višini 50 EUR + znesek za podaljšanje domene.

Prenos domene s končnico .at: Prvo morate pridobiti EPP kodo oz. avtorizacijsko kodo za prenos odmene pri trenutnem registraju vaše .at domene. Da lahko uspešno izvedemo prenos domene k nam je pomembno, da vam deluje tudi el. naslov, ki je trenutno vpisan v WHOIS. Ko sprožimo prenos domene k nam boste na ta el. naslov prejeli zahtevek za spremembo registrarja, ki ga morate vi kot lastnik potrditi. Po vaši potrditvi je domena v nekaj dneh prenešena k nam in s tem je prenos uspešno končan. V kolikor email, ki je trenutno vpisan za to domeno ne deluje lahko po fax-u pošljete dokument s katerim bodo pri avstrijskem registru ročno potrdili prenos domene. Dokument lahko snamete TUKAJ pošljete pa ga na fax št. +43 (662) 4669 - 29. V nekaterih primerih imajo avstrijci prav tako varstvo podatkov in preko WHOIS baze podatkov ne razkrivajo email naslova lastnika domene. V tem primeru morate pri trenutnem registrarju preveriti kater email je vpisan oz., če ne morete drugače lahko pošljete prej omenjeni dokument po faxu na navedeno številko. Dokument mora OBVEZNO izpolniti lastnik domene torej tisti, ki je trenutno vpisan kot lastnik, kar je enako kot podatki, ki so trenutno vidni v WHOIS!


Cenik .at domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 28,00 € 28,00 € 28,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj