• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  28,00 €
  • .app  24,40 €

REGISTRACIJA DOMENE .BAR

Domene .bar že za

79.90/leto

POIŠČI SVOJO .bar DOMENO


Uporabnost domene: Vedno več ljudi preko mobilnih naprav v svoji okolici išče dobro restavracijo ali bar. Domena s končnico bar je odlična za predstavitev vašega lokala.

Osnovne informacije o domeni: bar domeno upravlja vrhnji register punto2012.com. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki. 

Pogoji za registracijo: Domena nima posebnih pogojev za registracijo. Načeloma jo lahko registrira vsak zemljan bodisi kot fizična oseba ali podjetje.

Po izteku veljavnosti: Ob izteku veljavnosti domene tipa .bar imate še vedno 45 dni predkupno pravico, vendar na dan, ko .bar domeni poteče veljavnost, stopi v veljavo tudi karantensko obdobje iz katerega je moč .bar domeno obuditi le za dodaten strošek 250 EUR! Zaradi navedenega bodite še posebej pazljivi pri podaljšanju vaše .bar domene! V kolikor preteče 45 dnevni rok pa bo domena izbrisan in kasneje na voljo vsakomur za ponovno registracijo.

Prenos domene s končnico .bar: Je zelo enostaven in hiter. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene potrebuje avtorizacjsko kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju in to kodo posreduje novemu izbranemu registrarju. Prenos domene s pridobljeno avtorizacijsko kodo potem uredi nov registrar predvidoma v nekaj urah.


Cenik .bar domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 79,90 € 79,90 € 79,90 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj