• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .BAR

Domene .bar že za

86.60/leto

POIŠČI SVOJO .bar DOMENO


Uporabnost domene: Vedno več ljudi preko mobilnih naprav v svoji okolici išče dobro restavracijo ali bar. Domena s končnico bar je odlična za predstavitev vašega lokala.

Osnovne informacije o domeni: bar domeno upravlja vrhnji register punto2012.com. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki. 

Pogoji za registracijo: Domena nima posebnih pogojev za registracijo. Načeloma jo lahko registrira vsak zemljan bodisi kot fizična oseba ali podjetje.

Po izteku veljavnosti: Ob izteku veljavnosti domene tipa .bar imate še vedno 45 dni predkupno pravico, vendar na dan, ko .bar domeni poteče veljavnost, stopi v veljavo tudi karantensko obdobje iz katerega je moč .bar domeno obuditi le za dodaten strošek 250 EUR! Zaradi navedenega bodite še posebej pazljivi pri podaljšanju vaše .bar domene! V kolikor preteče 45 dnevni rok pa bo domena izbrisan in kasneje na voljo vsakomur za ponovno registracijo.

Prenos domene s končnico .bar: Je zelo enostaven in hiter. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene potrebuje avtorizacjsko kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju in to kodo posreduje novemu izbranemu registrarju. Prenos domene s pridobljeno avtorizacijsko kodo potem uredi nov registrar predvidoma v nekaj urah.


Cenik .bar domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 86,60 € 92,80 € 86,60 €
2 leti 185,60 € 185,60 € opcija ni možna
3 leta 259,80 € 259,80 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj