• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .app  24,40 €

REGISTRACIJA DOMENE .BE

Domene .be že za

23.00/leto

POIŠČI SVOJO .be DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .be so namenjene Poslovanju v Belgiji. Ker gre za zanimiv trg sredi EU boste z domeno .be dosegli zaupanje pri vseh Evropejcih.

Osnovne informacije o domeni: de domena je vrhnja domena države Belgije. Zaživela je že davnega leta 1989. Danes je registriranih približno 1.400.000 .be domen. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .be pa upravlja belgijski register Belgim DNS.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .be lahko registrira kdorkoli vendar je pogo za tujce, da imajo prijavljeno vsaj začasno bivanje ali sedež predstavništva nekje v Nemčiji. Navedete lahko tudi naslov kakšnega znanca z njegovo privolitvijo. Če poenostavimo, nemški register zahteva tudi nemški kontakt v primeru sporov ali drugih oblik, ko morajo kontaktirati lastnika domen.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 15 dni od njenega izteka s tem pa načeloma ne nastanejo nobeni dodatni stroški. Po izteku karantene postane domena prosta in na voljo vsakomur.

Prenos domene s končnico .be: Prenos domene je hiter saj potrebujete le avtorizacijsko kodo, ki jo pridobite pri trenutnem registrarju in pa po sproženem prenosu boste na lastniški email domene, ki je viden v WHOIS prejeli sporočilo, ki ga morate potrditi, da se strinjate s prenosom domene na novega registrarja. Prenos domene morate potrditi v roku 5-ih dni sicer se prekine in se postopek ponovni vendar se ga tudi ponovno plača.


Cenik .be domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 23,00 € 23,00 € 23,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj