• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .CO.UK

Domene .co.uk že za

14.00/leto

POIŠČI SVOJO .co.uk DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .co.uk so namenjene predvsem na področju Anglije oz. angleško govorečih regij.

Osnovne informacije o domeni: co.uk je domena namenjena podjetjem v združenem kraljvstvu. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .co.uk pa upravlja NOMINET. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .co.uk lahko registrira le oseba ali podjetje, ki ima naslov registriran v združenem kraljvstvu.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 30 dni od njenega izteka ali pa sporočiti,  da domene ne želi podaljšati in bo sicer 30 dni še delovala potem pa izbrisana. V kolikor tega ne javi je dolžan plačati podaljšanje Takoj, ko domeni poteče veljavnost nastanejo dodatni stroški v višini 50 EUR + znesek za podaljšanje domene.

Prenos domene s končnico .co.uk: Prvo morate pridobiti EPP kodo oz. avtorizacijsko kodo za prenos odmene pri trenutnem registraju vaše .co.uk domene. Da lahko uspešno izvedemo prenos domene k nam je pomembno, da vam deluje tudi el. naslov, ki je trenutno vpisan v WHOIS. Ko sprožimo prenos domene k nam boste na ta el. naslov prejeli zahtevek za spremembo registrarja, ki ga morate vi kot lastnik potrditi. 


Cenik .co.uk domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 14,00 € 14,00 € 14,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj