• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .DE

Domene .de že za

15.60/leto

POIŠČI SVOJO .de DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .de so namenjene nemško govoreči regij. Ker gre za velik trg boste z domeno .de dosegli zaupanje pri vseh Evropejcih.

Osnovne informacije o domeni: de domena je vrhnja domena države Nemčije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .de pa upravlja nemški register NIC DE.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .de lahko registrira kdorkoli vendar je pogoj za tujce, da imajo prijavljeno vsaj začasno bivanje ali sedež predstavništva nekje v Nemčiji. Navedete lahko tudi naslov kakšnega znanca z njegovo privolitvijo. Če poenostavimo, nemški register zahteva tudi nemški kontakt v primeru sporov ali drugih oblik, ko morajo kontaktirati lastnika domen. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 7 dni od njenega izteka, da se izogne dodatnim stroškom. V kolikor preteče 7 dni ima lastnik še vedno pravico do 30 dne po datumi izteka domeno podaljšati vendar nastanejo dodatni stroški v višini  90 EUR + DDV. Po 30-tih dneh oz. izteku karantene postane domena prosta in na voljo vsakomur.

Prenos domene s končnico .de: Prenos domene je hiter saj potrebujete le avtorizacijsko kodo, ki jo pridobite pri trenutnem registrarju in pa po sproženem prenosu boste na lastniški email domene, ki je viden v WHOIS prejeli sporočilo, ki ga morate potrditi, da se strinjate s prenosom domene na novega registrarja. Prenos domene morate potrditi v roku 5-ih dni sicer se prekine in se postopek ponovni vendar se ga tudi ponovno plača.


Cenik .de domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 15,60 € 15,60 € 15,60 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj