• .si  13,00 €
  • .at  24,00 €
  • .be  23,00 €
  • .biz  13,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .DE

Domene .de že za

15.60/leto

POIŠČI SVOJO .de DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .de so namenjene nemško govoreči regij. Ker gre za velik trg boste z domeno .de dosegli zaupanje pri vseh Evropejcih.

Predstavnost končnice domene: de domena je vrhnja domena države Nemčije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .de pa upravlja nemški register NIC DE.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .de lahko registrira kdorkoli vendar je pogo za tujce, da imajo prijavljeno vsaj začasno bivanje ali sedež predstavništva nekje v Nemčiji. Navedete lahko tudi naslov kakšnega znanca z njegovo privolitvijo. Če poenostavimo, nemški register zahteva tudi nemški kontakt v primeru sporov ali drugih oblik, ko morajo kontaktirati lastnika domen.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 15 dni od njenega izteka s tem pa načeloma ne nastanejo nobeni dodatni stroški. Po izteku karantene postane domena prosta in na voljo vsakomur.

Prenos domene s končnico .de: Prenos domene je hiter saj potrebujete le avtorizacijsko kodo, ki jo pridobite pri trenutnem registrarju in pa po sproženem prenosu boste na lastniški email domene, ki je viden v WHOIS prejeli sporočilo, ki ga morate potrditi, da se strinjate s prenosom domene na novega registrarja. Prenos domene morate potrditi v roku 5-ih dni sicer se prekine in se postopek ponovni vendar se ga tudi ponovno plača.


Cenik .de domene

Obdobje Registracija Podaljšanje Prenos
1 leto 15,60 € 15,60 € 15,60 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Smo registrar za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj svojo domeno zdaj

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavno in avtomatizirano registracija domen
  • Ponujamo širok nabor končnic.
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Registiraj domeno zdaj