• .si  7,97 €
  • .eu  12,50 €
  • .at  24,00 €
  • .band  27,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .EU

Domene .eu že za

12.50/leto

POIŠČI SVOJO .eu DOMENO


Brezplačna domena: Ob naročilu spletnega gostovanja za 1 leto paket Webicom M, Webicom L, Webicom XL ali Webicom XXL vam prvo leto rgistracijo domene podarimo.

Uporabnost domene: Domene s končnico .eu so zelo varne in namenjene celotnemu EU področju in tudi širše. 

Osnovne informacije o domeni: eu domena je vrhnja domena evropske unije ne glede na dražvo. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .eu domene upravlja EURID preko akreditiranih registrarjev. Namenjena je tudi podjetjem in posameznikom izven EU, ki želijo doseči trg EU. Za domeno ni možno zahtevati reklamacij ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki. 

Pogoji za registracijo: Domena nima posebnih pogojev za registracijo. Načeloma jo lahko registrira vsak zemljan bodisi kot fizična oseba ali podjetje.

Po izteku veljavnosti: Ob izteku veljavnosti domene tipa .eu imate še vedno 30 dnevno predkupno pravico, vendar na dan, ko .eu domeni poteče veljavnost, stopi v veljavo tudi karantensko obdobje iz katerega je moč .eu domeno obuditi le za dodaten strošek 100 EUR! Zaradi navedenega bodite še posebej pazljivi pri podaljšanju vaše .eu domene! V kolikor preteče 30 dnevni rok pa bo domena še dodatnih 30 dni v nedostopnem statusu in kasneje na voljo vsakomur za ponovno registracijo.

Prenos domene s končnico .eu: Je zelo enostaven in hiter. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene potrebuje avtorizacjsko kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju in to kodo posreduje novemu izbranemu registrarju. Prenos domene s pridobljeno avtorizacijsko kodo potem uredi nov registrar predvidoma v nekaj urah.


Cenik .eu domene

Obdobje Registracija Podaljšanje Prenos
1 leto 12,50 € 12,50 € 12,50 €
2 leti 25,00 € 25,00 € 0,00 €
3 leta 36,00 € 36,00 € 0,00 €
4 leta 48,00 € 48,00 € 0,00 €
5 let 55,50 € 55,50 € 0,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj