• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .INFO

Domene .info že za

24.90/leto

POIŠČI SVOJO .info DOMENO


Uporabnost domene: Domena .info oz. zasnova za to domeno je bila ustanovljena v končnem četrtletju 2000. Gre za povezavo z besedo Information, ki predstavlja informacije. Ko so domene com in net zasedene je info domena prava izbira oz. v primeru, da boste imeli informativno stran naj bo to prva izbira.

Osnovne informacije o domeni: Gre za domene, ki imajo informativno vsebino in ravno zaradi njene splošne vsebine je zelo priljubljena domena, ko so com, net in biz domene zasedene. Primerna je za globalno uporabo. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki. Pogoji za registracijo: Za registracijo info domen ni posebnih pogojev. Registrira jo lahko vsaka pravna in fizična oseba kjerkoli v svetu. Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati. To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 12 dni od njenega izteka in je v tem času edini upravičen do podaljšanja domene. Po pretečenem roku 12 dni od izteka domene nastopijo dodatni stroški za povrnitev domene. Še vedno je stari lastnik edini upravičen, da domeno pridobi nazaj vse do 30-tega dne po izteku vendar mora doplačati pristojbino za ponovno aktivacijo domene v višini 100 EUR. Po preteku 30 dni domena pade v nedefiniran status in pridobitev domene za starega lastnika je negotova. Prenos domene s končnico .info: Za prenos domene mora lastnik domene pri trenutnem registrarju domeno postaviti v status UNLOCK in pridobiti avtorizacijsko kodo za prenos, ki jo posreduje novemu izbranemu registrarju. Prenos domene je po potrditvi končan v roku 5 do 7 dni.


Cenik .info domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 24,90 € 28,00 € 28,00 €
2 leti 56,00 € 56,00 € opcija ni možna
3 leta 84,00 € 84,00 € opcija ni možna
4 leta 112,00 € 112,00 € opcija ni možna
5 let 137,50 € 137,50 € opcija ni možna
10 let 270,00 € 0,00 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj