• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .NET

Domene .net že za

19.99/leto

POIŠČI SVOJO .net DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico net so bile zamišljene za podjetja, ki se ukvarjajo s mrežno tehnologijo "network". Z leti je postala tudi najbolj uporabna alternativa, če je bila končnica .com zasedena.  Najbolj je torej primerna za podjetja, k se ukvarjajo z IT mrežnimi storitvami pa tudi druge vrste podjetij saj je to ena izmed najbolj popularnih končnic v svetu.

Osnovne informacije o domeni: Mnogi končnici com in net uvrščajo med najbolje zaželjene domene. Domena .net je bila ustanovljena že davnega januarja 1985. Z domeno trenutno upravlja Verisign. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Domeno s končnico .net nima omejitev in jo lahko registrira vsak prebivalec sveta.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati. To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 12 dni od njenega izteka in je v tem času edini upravičen do podaljšanja domene. Po pretečenem roku 12 dni od izteka domene nastopijo dodatni stroški za povrnitev domene. Še vedno je stari lastnik edini upravičen, da domeno pridobi nazaj vse do 30-tega dne po izteku vendar mora doplačati pristojbino za ponovno aktivacijo domene v višini 100 EUR. Po preteku 30 dni domena pade v nedefiniran status in pridobitev domene za starega lastnika je negotova.

Prenos domene s končnico .net: Za prenos domene mora lastnik domene pri trenutnem registrarju domeno postaviti v status UNLOCK in pridobiti avtorizacijsko kodo za prenos, ki jo posreduje novemu izbranemu registrarju. Prenos domene je končan v roku 5 do 7 dni. V primerih, ko je domena nova, je bila pred kratkim prenešena med registrarji ali pa so se domeni pred kratkim zamenjali lastniški podatki je prenos možene šele 60 dni od zadnje takšne akcije oziroma spremembe.


Cenik .net domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 19,99 € 23,20 € 19,99 €
2 leti 46,40 € 46,40 € opcija ni možna
3 leta 69,60 € 69,60 € opcija ni možna
4 leta 92,80 € 92,80 € opcija ni možna
5 let 115,00 € 115,00 € opcija ni možna
10 let 227,00 € 0,00 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj