• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .ai

Domene .ai že za

/leto

POIŠČI SVOJO .ai DOMENO


Uporabnost domene: Domena je v zadnjem času zelo popularna saj se umetna intelegenca razvija s svetlobno hitrostjo zato se večajo tudi nakupi domen s končnico .ai

Osnovne informacije o domeni: Domena .ai v osnovi nima nobene povezave z umetno intelegenco oz. artificial intelligence saj je to končnica domene za državo Angvila. Otok Angvila je britansko čezmorsko ozemlje, nekoč del konfederacije, ki je vključevala tudi otoka Sveti Krištof in Nevis.

Pogoji za registracijo: Minimalna in maksimalna doba za registracijo ali podaljšanje domene je 2 leti! Domena nima posebnih pogojev za registracijo. Načeloma jo lahko registrira vsak zemljan bodisi kot fizična oseba ali podjetje. Edini pogoj, ki ga imajo Angvilci je, da se držite zakonov in domene ne uporabljate slabe namene. Njihova originalna navedba "The usage must not violate the laws of Anguilla. In particular, fraud is against the law. For example, any domain that is trying to trick users into thinking they are at another website so they will enter their user name and password is committing fraud. The domain will be either removed or given to the people who own the domain that was being impersonated so they can put up a warning or any info they want."

Po izteku veljavnosti: Najprej opozorilo, da lahko vsako domeno, ki ji je pretekel rok, izbrišejo! Ne smete računati na noben rok za kasnejše podaljšanje tudi proti plačilu ne! Najbolj je, da domeno podaljšate vsaj en dan pred iztekom! Običajno obstaja 30-dnevno obdobje, ko je domena "suspendirana" in DNS ne deluje, vendar jo lahko obnovite po običajni ceni. Nato sledi obdobje 60 dni, ko je domena "v čakanju brisanja" in jo je mogoče obnoviti za dodatno plačilo. Za obuditev domene (če to je na voljo, kar ni nujno po njihovih pravilih) se plača 220 EUR za obnovo in dodatnih 340,40 EUR za podaljšanje, skupaj morate torej plačati 560,40 EUR vendar pa zaradi zapletov in našega posredovanja lahko nastanejo še dodatni stroški za naše delo. Po 60-dnevnem obdobju čakanja na brisanje domena preide v dražbeni bazen oz. gre na licitacijo. Ta domenska končnica ima res najbolj recimo temu čudna pravila glede izteka in podaljšanja zato še enkrat opozarjamo PODLJŠAJTE DOMENO VSAJ 1 DAN PRED ROKOM!

Prenos domene s končnico .ai: Za prenos domene potrebujete authorization code oz. EPP kodo, ki jo pridobite pri trenutnem registrarju.

OPOMBA: Domena bo registrirana na ime Webicom d.o.o. vendar boste iz naše strani prejeli račun s katerim boste dokazovali, da ste vi lastnik domene.


Cenik .ai domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
2 leti 207,40 € 340,40 € 340,40 €
10 let 3.404,00 € 0,00 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj