• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .CO

Domene .co že za

42.90/leto

POIŠČI SVOJO .co DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .co uporabniki največkrat uporabijo z naziv koorporacije (coorporation) ali pa raznih trgovskih subjektov (commerce in seveda company).

Osnovne informacije o domeni: Domene s končnico .co je sicer nacionalna domenska končnica države Kolumbija (Colombia) vendar pa lahko domeno uporabi vsak.  Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .co lahko registrira kdorkoli in nima posebnih omejitev čeprav je vrhnja domena države Kolumbija.

Po izteku veljavnosti: Stanje suspendiranja (1-45 dni po datumu poteka): Če ne obnovite vaše domene .CO pred potekom, bo domena vstopila v fazo suspendiranja za 45 dni. Običajno registrarji v tem 45-dnevnem obdobju suspendiranja izbrišejo domeno, če je stranka ne obnovi. Vendar pa, če na koncu tega obdobja domena ni bila obnovljena ali izbrisana s strani vašega registrarja, bo samodejno obnovljena. Med fazo suspendiranja se strežniki imen spremenijo v strežnike, ki jih upravlja .CO Register, domena postane neaktivna in prikaže se standardna stran suspendiranja. E-pošta in druge aplikacije, povezane z domeno, ne bodo na voljo med to fazo suspendiranja, saj je domena neaktivna. Ko se domena obnovi, se strežniki imen obnovijo in domena ponovno postane aktivna.

Obdobje restavracije (1-30 dni po datumu izbrisa): Ko registrar izbriše domeno, vstopi v fazo obdobja restavracije (RGP). Začetna faza traja 30 dni in domeno postavi v status »čakanje na izbris« (obnovljiva). Med to fazo se domena še vedno lahko obnovi, vendar po višji ceni. Za dodatne informacije o cenah in pravilih glede domen v stanju suspendiranja in obdobju restavracije se obrnite na svojega registrarja. Po 30 dneh domena vstopi v 5-dnevno obdobje »čakanje na izbris« (neobnovljiva), preden je končno izbrisana iz registra 35. dan.

Prenos domene s končnico .co: Za izvedbo prenosa na drugega registrarja morate imeti avtorizacijsko kodo (Auth-Code). Avtorizacijske kode so gesla za domene, ki dodajo dodatno varnostno ukrepanje za zagotovitev identitete osebe ali subjekta, ki zahteva prenos.

Naslednja pravila veljajo za prenose domen .CO med registrarji:

Prenosi niso dovoljeni v prvih 60 dneh registracije. Prenosi niso dovoljeni v 60 dneh po prejšnjem prenosu. Uspešni prenosi bodo povzročili enoletno podaljšanje registracije domene. 


Cenik .co domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 42,90 € 42,90 € 42,90 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj