• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .LGBT

Domene .lgbt že za

18.30/leto

POIŠČI SVOJO .lgbt DOMENO


Uporabnost domene: Domena .lgbt je namenjena skupnosti istospolno usmerjenih. S to končnico boste ne glede na panogo takoj prepoznani v omenjeni skupnosti.

Osnovne informacije o domeni: Začetki domene .lgbt sega v leto 2014, ko sje bila dodana v domenski root imenik. Od takrat njena priljubljenost v lgbt skupnosti raste.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .lgbt lahko registrira kdorkoli tako podjetja kot posamezniki iz celega sveta.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 15 dni od njenega izteka vendar nastanejo tudi dodatni stroški, ki se gibljejo med 100 EUR in 200 EUR za povrnitev domene.

Prenos domene s končnico .lgbt: Prenos domene je hiter saj potrebujete le avtorizacijsko kodo, ki jo pridobite pri trenutnem registrarju ostalo uredimo mi. Z veljavno avtorizacijsko kodo bomo domeno s končnico .lgbt prenseli k nam v približno 5-tih dneh in ves čas prenosa vaša domena nemoteno deluje.


Cenik .lgbt domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 18,30 € 48,80 € 48,80 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj