• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .PAGE

Domene .page že za

18.90/leto

POIŠČI SVOJO .page DOMENO


Uporabnost domene: Domene s končnico .page so namenjene spletnim stranem in spletnim projektom, ki želijo izstopati in imajo fokus na vsebini. Gre za generično vrhnjo domeno (gTLD), ki je primerna za bloge, portfelje, poslovne strani, in druge vrste spletnih vsebin.

Osnovne informacije o domeni: Domena .page je generična vrhnja domena (gTLD), ki jo upravlja Google Registry. Primerna je za vsakogar, ki želi imeti prepoznavno in enostavno spletno prisotnost. Zaradi upravljanja s strani Google Registry, domene s končnico .page ponujajo visoko raven varnosti in zanesljivosti. Registracija domene ne omogoča vračila denarja, če pride do napak pri registraciji, na primer pri napačno vneseni črki. V primeru potrebe po spremembi lastnika domene (WHOIS podatkov) se to lahko izvede brez dodatnih stroškov.

Pogoji za registracijo: Domena .page nima posebnih pogojev za registracijo. Registrira jo lahko vsak posameznik ali podjetje, ne glede na lokacijo.

Po izteku veljavnosti: Ob izteku veljavnosti domene .page imate še vedno 30-dnevno predkupno pravico, med katero lahko podaljšate veljavnost domene vendar ob tem nastanejo dodatni stroški. Če domena po tem obdobju ni podaljšana, preide v 30-dnevno karantensko obdobje, v katerem je domeno mogoče ponovno aktivirati vendar sedaj še za nekoliko višje doplačilo. Po preteku karantenskega obdobja je domena ponovno na voljo za registracijo komurkoli.

Prenos domene s končnico .page: Prenos domene s končnico .page je preprost in hiter postopek. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene, potrebuje avtorizacijsko kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju. To kodo nato posreduje novemu registrarju, ki ureja prenos. Celoten postopek prenosa z avtorizacijsko kodo običajno traja le nekaj ur.


Cenik .page domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 18,90 € 18,90 € 18,90 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj