• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .RS

Domene .rs že za

22.90/leto

POIŠČI SVOJO .rs DOMENO


Uporabnost domene: Za trgovanje v Srbiji potrebujete .rs domeno za večje zaupanje. Gre za velik potencialni trg, ki ga ne smete spregledati.

Osnovne informacije o domeni: rs domena je vrhnja domena države Srbije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .rs upravlja nacionalni srbski zavod RNIDS. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Domene s končnico .rs lahko registrira vsak.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 30 dni od njenega izteka s tem pa načeloma ne nastanejo nobeni dodatni stroški. Po izteku karantene postane domena prosta in na voljo vsakomur. 

Prenos domene s končnico .rs: Domeno mora trenutni registrar odkleniti in vam posredovati EPP kodo. To kodo posredujete nam in mi sporžimo prenos domene. Takoj po našem postopku sporžitve prenosa boste na email, ki je trenutno vpisan kot lastniški email prejeli email v katerem bo povezava na katero kliknete in s tem potrdite, da dovolite prenos.


Cenik .rs domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 22,90 € 29,90 € 22,90 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj