• .si  7,97 €
  • .eu  12,50 €
  • .at  24,00 €
  • .band  27,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .SHOP

Domene .shop že za

44.00/leto

POIŠČI SVOJO .shop DOMENO


Brezplačna domena: Ob naročilu spletnega gostovanja za 1 leto paket Webicom M, Webicom L, Webicom XL ali Webicom XXL vam prvo leto rgistracijo domene podarimo.

Uporabnost domene: Domena .shop je namenjena uporabnikom, ki želijo predstaviti svojo trgovino bodisi spletno trgovino ali trgovino z fizično lokacijo.  Predvsem tujci bodo pogosto v iskalnik vpisali shop pri pogoju iskanja recimo "shoue shop" ali podobne izpeljanke zato je .shop domena prava izbira. 

Osnovne informacije o domeni: Domena .shop je zaživela januarja 2016. Z domeno upravlja GMOREGISTRY (NIC.SHOP) Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Za registracijo .shop domen ni posebnih pogojev. Registrira jo lahko vsaka pravna in fizična oseba kjerkoli v svetu.

Po izteku veljavnosti: Domena s končnico .shop na dan izteka veljavnosti preneha delovati. Pravilnik je dosegljiv na https://nic.shop/policies/registration_policy.pdf

Prenos domene s končnico .shop: Za prenos domene s končnico .shop potrebujete avtorizacijsko kodo, ki nam jo posredujete oz. jo vnesete pri postopku naročanja na naši spletni strani. Po prenosu se domeni istočasno podaljša veljavnost za 1 leto od dneva, ko bi sicer potekla.

 

 


Cenik .shop domene

Obdobje Registracija Podaljšanje Prenos
1 leto 44,00 € 44,00 € 44,00 €
2 leti 87,00 € 87,00 € 0,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj