• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .SHOP

Domene .shop že za

44.00/leto

POIŠČI SVOJO .shop DOMENO


Brezplačna domena: Ob naročilu spletnega gostovanja za 1 leto paket Webicom M, Webicom L, Webicom XL ali Webicom XXL vam prvo leto rgistracijo domene podarimo.

Uporabnost domene: Domena .shop je namenjena uporabnikom, ki želijo predstaviti svojo trgovino bodisi spletno trgovino ali trgovino z fizično lokacijo.  Predvsem tujci bodo pogosto v iskalnik vpisali shop pri pogoju iskanja recimo "shoue shop" ali podobne izpeljanke zato je .shop domena prava izbira. 

Osnovne informacije o domeni: Domena .shop je zaživela januarja 2016. Z domeno upravlja GMOREGISTRY (NIC.SHOP) Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Za registracijo .shop domen ni posebnih pogojev. Registrira jo lahko vsaka pravna in fizična oseba kjerkoli v svetu.

Po izteku veljavnosti: Domena s končnico .shop na dan izteka veljavnosti preneha delovati. Pravilnik je dosegljiv na https://nic.shop/policies/registration_policy.pdf

Prenos domene s končnico .shop: Za prenos domene s končnico .shop potrebujete avtorizacijsko kodo, ki nam jo posredujete oz. jo vnesete pri postopku naročanja na naši spletni strani. Po prenosu se domeni istočasno podaljša veljavnost za 1 leto od dneva, ko bi sicer potekla.

 

 


Cenik .shop domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 44,00 € 44,00 € 44,00 €
2 leti 87,00 € 87,00 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj