• .si  7,97 €
  • .eu  3,33 €
  • .at  24,00 €
  • .band  4,44 €

REGISTRACIJA DOMENE .SI

Domene .si že za

7.97/leto

POIŠČI SVOJO .si DOMENO


Brezplačna domena: Ob naročilu spletnega gostovanja za 1 leto paket Webicom M, Webicom L, Webicom XL ali Webicom XXL vam prvo leto rgistracijo domene podarimo.

Uporabnost domene: Domene s končnico .si so zelo varne in namenjene predvsem na področju Slovenije.

Osnovne informacije o domeni: si domena je vrhnja domena države Slovenije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .SI pa upravlja zavod Arnes preko akreditiranih registrarjev. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Do leta 2008 so lahko domeno .si registrirale zgolj pravne osebe, danes pa je na voljo tudi fizičnim osebam in tujcem. Domena podpira šumnike in omogoča registracijo dvočrkovnih domen.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 30 dni od njenega izteka in je v tem času edini upravičen do podaljšanja domene. V tem času jo lahko star lastnik brez dodatnih stroškov kadarkoli podaljša. Po pretečenem roku 30 dni od izteka gre domena nazaj na prosti trg in je prosta vsakomur za ponovno registracijo. 

Prenos domene s končnico .si: Je zelo enostaven in hiter. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene potrebuje avtorizacjsko kodo oz. EPP kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju in to kodo posreduje novemu izbranemu registrarju Webicom. Prenos .si domene s pridobljeno avtorizacijsko kodo uredimo v nekaj minutah.


Cenik .si domene

Obdobje Registracija Podaljšanje Prenos
1 leto 7,97 € 13,00 € 7,49 €
2 leti 25,00 € 25,00 € 25,00 €
3 leta 36,00 € 36,00 € 36,00 €
4 leta 48,00 € 48,00 € 48,00 €
5 let 55,00 € 55,00 € 55,00 €

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj