• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

REGISTRACIJA DOMENE .SI

Domene .si že za

13.20/leto

POIŠČI SVOJO .si DOMENO


MEGA AKCIJA: Registracija domene SAMO 7.90 EUR z že vključenim DDV.  Izberite  registracijo za 2 leti oz. prenos domene in podaljšanje domene z 2 leti in prihranite, kar 10 EUR za prvo leto!

BREZPLAČNA DOMENA: Ob naročilu spletnega gostovanja za 1 leto paket Webicom L, Webicom XL ali Webicom XXL vam prvo leto registracijo domene podarimo.

Uporabnost domene: Domene s končnico .si so zelo varne in namenjene predvsem na področju Slovenije.

Osnovne informacije o domeni: si domena je vrhnja domena države Slovenije. Sam register in vrhnji DNS strežnik za .SI pa upravlja zavod Arnes preko akreditiranih registrarjev. Za domeno ni možna reklamacija ali vračilo denarja tudi, če se zmotite le pri eni črki.

Pogoji za registracijo: Do leta 2008 so lahko domeno .si registrirale zgolj pravne osebe, danes pa je na voljo tudi fizičnim osebam in tujcem. Domena podpira šumnike in omogoča registracijo dvočrkovnih domen.

Po izteku veljavnosti: Domena na dan, ko ji izteče veljavnost preneha delovati (gre v karanteno). To pomeni, da preneha delovati spletna stran in el. pošta ter morebitne poddomene, če so bile uporabljene. Lastnik domene mora domeno podaljšati v roku 30 dni od njenega izteka in je v tem času edini upravičen do podaljšanja domene. V tem času jo lahko star lastnik brez dodatnih stroškov kadarkoli podaljša. Po pretečenem roku 30 dni od izteka gre domena nazaj na prosti trg in je prosta vsakomur za ponovno registracijo.

Prenos domene s končnico .si: Je zelo enostaven in hiter. Stranka, ki želi zamenjati registrarja domene potrebuje avtorizacjsko kodo oz. EPP kodo, ki jo pridobi pri trenutnem registrarju in to kodo posreduje novemu izbranemu registrarju Webicom. Prenos .si domene s pridobljeno avtorizacijsko kodo uredimo v nekaj minutah.

POMEMBNO: Garantiramo najnižjo ceno za registracijo .si domene. V kolikor imate uraden račun ali ponudbo konkurenčnega podjetja oz. ima kakšen konkurent objavljeno nižjo ceno na svoji spletni strani od naše nam to sporočite in upoštevali bomo nižjo ceno! Tudi za podaljšanje si domene se bomo potrudili ostati najbolj ugoden ponudnik. Pri akcijski ponudbi nove registracije ali prenos od drugod k nam veljajo določeni pogoji zato vas vabimo, da si preberete 9i. člen ob zaključku naročila pod "Splošnimi pogoji poslovanja in pogoji o varstvu osebnih podatkov"


Cenik .si domene

Obdobje
(leto)
Registracija
(enkratni znesek)
Podaljšanje
(za 1 leto)
Prenos in podaljšanje
(za 1 leto)
1 leto 13,20 € 17,90 € 12,49 €
2 leti 25,80 € 35,00 € opcija ni možna
3 leta 50,50 € 52,50 € opcija ni možna
4 leta 67,00 € 70,00 € opcija ni možna
5 let 80,00 € 80,00 € opcija ni možna

Enostavno do vseh domen sveta

Nudimo registracijo in prenos domen za več kot 40 končnic

Omogočamo registracijo za več kot 40 domen (tld) za več kot 30 držav celotnega sveta. V primeru, da katere od domen nimamo na seznamu, nam pošljite povpraševanje in jo bomo uvrstili na seznam.

Registriraj domeno

Zakaj domeno registrirati pri nas?

  • Enostavna in avtomatizirana registracija domen
  • Avtomatska aktivacija domene takoj po plačilu
  • Ponujamo brezplačni WHOIS sistem.
  • Registracija domen po nizkih cenah

Whois zaščita zasebnosti

Nudimo varovanje osebnih podatkov lastnika domene (whois privacy policy) za vse domene, katere to omogočajo.

Prenesi domeno zdaj