• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €

Vzdrževanje VPS strežnika

Sistemska podpora pri odpravljanju težav na operacijskem sistemu Linux, kar pokriva nadgradnje sistema in odpravo težav na servisih apache, mysql, php, poštni strežnik. 

Za vas spremljamo varnost strežnika tako, da vas opozorimo na morebitne ranljivosti, redno skeniramo strežnik z varnostnim programom in sledimo, da se na vašem strežniku ne nahaja spamer. 

V ceno je všteto do 24 ur podpore sistemskega tehnika skozi celo leto, neizkoriščene ure se ne prenašajo v naslednje leto. Ure vključene v paket lahko porabite po lastni presoji skozi celo leto ali pa recimo že v prvih mesecih. 1 ura mesečno se šteje za naše redno varnostno sledenje saj 1x tedensko preskeniramo strežnik in vas s poročilom na vaš el. naslov obvestimo o morebitnih ranljivostih. 

24/7 je vklopljen monitoring proti spam pošti in v primeru, da se na vašem strežniku vseeno najde spamer bo hitro izsleden in onemogočen. To je še posebej dragoceno v kolikor bi zaradi spamerja padli na spam liste večjih spam servisev in filtrov. Druga ura, ki spada v paket se lahko porabi za dejansko posredovanje pri odpravi težav ali posodobitvah sistema in podobno. 

Vedno lahko po ugodni ceni dokupite še dodtne ure za našo pomoč. V podporo NE SPADAJO posodobitve spletnih strani, posodobitve spletnih skript, inštalacija skript in ostalih programov, izobraževanje o uporabi sistema, skript in ostalih orodij. 

 

V primeru, da bi potrebovali več pomoči se vsaka nadaljna ura obračuna po ceniku.